Barion Pixel

MEGJELENT! Kiss Maotun István – Szkíta-hun-magyar 12 égi állat című könyve, Pap Gábor előszavával és Szőke István Atilla verseivel!

“Gyermekkorom óta mindig is foglalkoztattak az állatok. Sokféleségük, szépségük, erejük, és különböző tulajdonságaik mindig is lenyűgöztek, amelyek miatt szeretni, tisztelni vagy tanulni lehetet tőlük. A valós földi állatok és a mesék világának állatai, lényei békésen megfértek egymás mellett és gyakran, mint távoli letűnt világok csillagmeséi tündököltek gyermeki képzeletemben. Ma már tudom azt is, hogy ezek nem mesék, hanem évezredek letisztult, tiszta üzenetei, melyek nemcsak jelképpé váltak az idők
folyamán, hanem az isteni bölcsesség kikristályosodott hordozóivá is. A Teremtő beleírta szeretetét és bölcsességét a teremtett világba és teremtményeibe a legkisebbtől
a legnagyobbig a lelketlentől a lelkesig. A bölcs ember éppen ezért nagyon sok mindent tanulhat az állatoktól, ha felismeri bennük a Teremtő szándékát. Ez a könyv ebbe az izgalmas, titkokkal teli világba szeretné az olvasóit bevezetni, hogy ne csak a szemünkkel lássuk, fülünkkel halljuk, hanem értelmünkkel fel is fogjuk és megnyíljon számunkra egy eddig talán ismeretlen, de a szellemi létben fontos és csodás világ.

Szentendre, 2021.06.24. Keresztelő szent János napján
Kiss Maotun István a könyv szerzője

Ha szeretnéd kedvezményesen megvásárolni a könyvet, akkor nincs más tennivalód, csak az alábbi gombra kattintani és feliratkozni a hírlevéllistánkra.

A feliratkozás után megajándékozlak egy INGYENES videóelőadással, valamint megkapod a kedvezményre jogosító kuponkódot is, amelyet a könyv megvásárlásánál beválthatsz (ha beírod a kuponkódot, a rendszer automatikusan levonja a 10% kedvezményt).

A könyv megvásárlásához (és a 10% kedvezményre jogosító kupon beváltásához)  kattints az alábbi gombra! Ha a kuponkód mezőbe beírod a kódot, a rendszer automatikusan levonja a 10% kedvezményt.